Aproximativ 200 de automobile sunt prezentate la prima ediţie a evenimentelor Exporom Auto Show şi 4Tuning FEST, în perioada 12-14 octombrie, la Complexul Expoziţional Exporom din localitatea Pantelimon.
Pe o suprafaţă de 8.000 de mp sunt expuse 70 de modele noi aduse de compania Ţiriac Auto şi de către Eurial Invest, dealer Peugeot, precum şi 130 de maşini modificate (‘tunate’).
În cadrul celor două evenimente vor putea fi admirate automobile electrice, maşini modificate, unele chiar unicat, dar şi modele noi ale mărcilor prezente pe piaţa din România.
Un alt punct de atracţie îl reprezintă demonstraţiile ‘Şcolii mobile de conducere defensivă şi Pilotaj’, aparţinând reputatului pilot Titi Aur.
Direcţia Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei va promova siguranţa în trafic, precum şi automobilele cele mai interesante din dotarea instituţiei.
În perioada 12-14 octombrie, vizitatorii au transport gratuit până la Exporom, de la staţia de metrou Republica, între orele 10.00-18.00, şi de la staţia de metrou Piaţa Unirii (Hotel Horoscop), între orele 14.00-17.30.
Sursa: Agerpres