Conform surselor Capital, Adrian Țuțuianu ar negocia cu Viorica Dăncilă reîntoarcerea în PSD și preluarea conducerii filialei. El a fost dat afară din partid de Liviu Dragnea, în urma unor înregistrări în care fostul ministru al Apărării ștergea pe jos cu colegii lui. Cei mai afectați au fost atunci Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda.

Victor Ponta ar urma să fie trădat din nou, iar trecerea lui Adrian Țuțuianu înapoi la PSD s-ar face treptat. Până atunci, acesta ar trebui să furnizeze informații din Pro România către social democrați, care nu doresc să se atașeze în vreun fel de fostul premier. Nu ar fi prima dată când Țuțuianu trădează. În trecut acesta era în tandem cu Gabriela Firea și spera să preia chiar el președinția partidului.

De altfel, el a și transmis membrilor filialei Dâmbovița că are relații puternice în serviciile de informații și că va prelua puterea în partid, doar că acest lucru nu s-a întâmplat niciodată și într-un final s-a trezit exilat la Pro România. Acum este însă pregătit să revină cu aceleași obiective.

Pentru supremația în PSD Dâmbovița se mai luptă și Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean, dar și Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb.