Totuși acest lucru nu s-a întâmplat, iar Radu Budeanu a cumpărat între timp ProSport de la Adrian Sârbu și este ocupat cu reorganizarea internă de acolo. Mai întâi l-a adus pe Adrian Trifan de la Fanatik, un alt site care a performat în online, iar acum reface partea tehnică a site-ului. De altfel, deja se văd primele rezultate, publicația dublându-și aproape numărul de unici, la scurt timp de la vânzare.

Luni, paginademedia.ro anunța că atribuțiile redactorului-șef Dan Marinescu au fost preluate de șeful ediției de Weekend a ziarului, Daniel Gorgonaru, fost redactor șef la Libertatea până în anul 2014. Așadar, conform anunțului intern, Dan Marinescu pierde atribuțiile de redactor-șef, dar rămâne cu funcția de redactor-șef. Se va ocupa însă de „alte proiecte”.

Acest lucru a dat drumul la speculații întrucât Dan Marinescu este recunoscut ca fiind mâna dreaptă a lui Cristi Burci. Mulți au interpretat acest gest, cu un semnal că Adevărul se vinde și acum se face „curățenie generală” la ziar. Contactat de Capital, Radu Budeanu a confirmat că nu cumpără el Adevărul.

O altă idee vehiculată în piață este că Dan Marinescu se va alătura campaniei Vioricăi Dăncilă și o va susține pe aceasta în drumul si spre prezidențiale. Conform mai multor surse, Cristi Burci ar fi foarte apropiat de noua conducere a PSD, de aceea actualul premier a și acordat numeroase interviuri Adevărul.

Se vinde sau nu Adevărul? Greu de crezut că înainte de campanie. Probabil rezultatele din alegeri vor determina și drumul trustului.