Miercuri seară, la SkyBar Dorobanți, echipa de la MasterChef a organizat un eveniment de lansare a noului sezon și a prezentat și câteva imagini în premieră. Show-ul va continua să fie unul culinar, însă poveștile vor face cu adevărat deliciul publicului. Jurații sunt complet noi și totodată complementari.

Chef Joseph Hadad este deja celebru și o vedetă în toată regula, însă până acum el nu a fost convins să se alăture echipei Pro Tv. Prezența lui în juriul show-ului va asigura, fără doar și poate, succesul emisiunii. Și asta pentru că s-a văzut cât de mult suflet a pus în acest proiect și cât de mult iubește ceea ce face.

„Eu am două restaurante în București și 56 de angajați. M-am gândit mult dacă să accept sau nu să fac parte din juriu, pentru că trebuie să fiu acolo, la restaurantele mele. Dar Valentina, cea care este mâna mea dreaptă, mi-a spus Ești nebun? Să faci parte dintr-un proiect internațional de asemenea anvergură este o șansă unică. Și am acceptat. Și mă bucur foarte mult. Și sper să fac parte din juriu până la 90 de ani. Sunt sigur că proiectul va fi un succes”, a declarat Hadad, care a zâmbit întregul eveniment.

Din juriu mai fac parte și Silviu Chelaru, un clujean de 32 de ani, fost participant la MasterChef, care deține restarantul lui în Cluj. „Pasiunea mea pentru gătit o am din copilărie. Am moștenit-o de la mama. Până acum nu m-am uitat la televizor. Abia acum două săptămâni mi-am cumpărat unul ca să pot urmări MasterChef”, a mărturisit bucătarul, care a lucrat în trecut într-un restaurant cu o stea Michelin.

Cosmin Tudoran completează juriul și este fost membru al formației Cassa Locco. Acesta este astăzi un somelier de top și face parte din jurii internaționale de prestigiu, notând cele mai bune vinuri din lume. După ce a încheiat proiectul muzical, el s-a dedicat acestui nou domeniu, în care a ajuns să fie foarte performant. Prezența lui în show-ul culinar va colora și mai mult emisiunea, care va semăna doar pe alocuri cu ceea ce am văzut în primele șase sezoane.

„Anul acesta avem niște concurenți foarte puternici, sunt foarte buni. Eu deja vreau să le fac oferte unora dintre ei, să vină să lucreze cu mine”, a conchis Joseph Hadad.

Evenimentul de lansare a fost prezentat de Ioana Filimon, fostă Miss România și concurentă în Ferma, show-ul cu care Pro Tv a depășit toate așteptările. Este posibil ca aceasta să apară în proiect sporadic pe post de prezentatoare.