Jocul internațional al anului se va disputa în această seară, la Kanal D, la ora 20:00, echipa Exatlon România se va confrunta, pe nisipurile din Republica Dominicană, cu redutabilii concurenți Exatlon Ungaria. Este momentul ca imnul României să se audă din nou în îndepărtata Republică Dominicană, acolo unde Faimoșii și Războinicii își vor uni forțele și vor fi determinați să aducă o victorie mult așteptată. 

 Oponenții României au un avans de aproape două săptămâni în concurs, campioni mondiali și europeni fac parte din echipa țării vecine. Printre aceștia se număra Fodor Rajmund, dublu medaliat olimpic, la polo, Miklos Ungvari, medalit olimpic și triplu campion European la judo, și Renata Rakoczi, campioană mondială la kickboxing.   

  Laszlo Palik, în vârstă de 57 de ani, prezentatorul Exatlon Ungaria și omologul lui Cosmin Cernat, este un nume bine cunoscut în Ungaria, om de televiziune, sportiv, dar și jurnalist de mai bine de 20 de ani. Fiind considerat unul dintre cei mai emblematici comentatori sportivi de Formula 1 din lume, Laszlo Palik este cunoscut publicului concurând în unul dintre cele mai respectate raliuri din lume, Dakkar. În anul 2005, acesta a reușit performanță de a încheia cursă de raliu Dakkar,  pe locul 18, cel mai bun rezultat obținut de echipă Ungariei. Astfel, în anul 2008, meritele i-au fost recunoscute cu titlul de Motociclistul Anului în Ungaria. După o perioadă de absența din peisajul mediatic, Laszlo Palik a revenit pe micile ecrane, că prezentator, odată cu debutul show-ului grandios “Exatlon” Ungaria.

 Nu pierdeți bătălia epică din această seară, de la oră 20:00, meciul între echipele Exatlon Ungaria și Exatlon România, la Kanal D!