Într-un comentariu referitor la decizia PSD și ALDE de a-i acorda susținere lui Mugur Isărescu la BNR, jurnalista Oana Stănciulescu s-a întreabat când au avut dreptate cele două partide, atunci când l-au atacat fără precedent pe Isărescu, identificându-l cu dușmanul României, sau acum când îl propun pentru un nou mandat. În aceste condiții, să nu ne mirăm, spune Oana Stănciulescu, dacă PSD și ALDE ar susține-o și pe Laura Codruța Kovesi la șefia unuia dintre parchete.

„PSD și ALDE au atacat BNR în ultimii doi ani cu prejudicii enorme pentru instituția bancară și chiar pentru stabilitatea economică a țării. Nu doar liderii partidelor, ci și oameni din jurul lor. Daniel Zamfir, fost PNL, actualmente ALDE, a dus o campanie feroce împotriva guvernatorului BNR, atacând-l suburban și promițând că i se apropie funia de par. Iată că acum chiar partidul lui Zamfir vine și spune că Isărescu ar fi bun de un nou mandat. Ce să mai înțeleagă bietul alegător, mai ales cel cu rate la bancă, cel care a aflat în ultimii ani că din cauza lui Isărescu i-au crescut ratele bancare, a crescut cursul, a crescut Roborul?

Ce s-ar fi putut întâmpla ca PSD și ALDE să ia o astfel de decizie neașteptată? Când au avut dreptate cele două partide- atunci când au arătat cu degetul spre Mugur Isărescu și l-au identificat ca pe unul dintre adversarii lor și dușmanii economiei românești sau acum când îl propun pentru un nou mandat?

În aceste condiții, să nu ne mirăm dacă PSD și ALDE ar susține-o și pe Laura Codruța Kovesi la șefia Parchetului European. Eu chiar aștept o declarație în acest sens cât mai curând”, a spus jurnalista pentru stiridiaspora.ro.