Allview, E-Boda şi Evolio sunt concurenţi de azi şi pe segmentul de smartphone-uri dual SIM după ce Evolio a decis să lanseze Happy GO, primul smartphone din ofertă. Allview comercializează de mai mulţi ani telefoane inteligente dual SIM, iar E-Boda a intrat pe acest segment în luna iulie cu modelele Eruption V200 şi Storm V100.

Happy Go are un ecran de 4,5 inch, 1280 x 720 px procesor de 1,2 GHz, memorie RAM de 1 GB, spaţiu de stocare de 4 GB, cameră foto de 8 MP şi sistem de operare Android 4.2

Happy GO are deja preinstalate soft de navigaţie şi harta completă a Europei, utilizatorii nemaifiind nevoiţi să achiziţioneze separat licenţe sau alte aplicaţii în acest sens.

„Suntem convinşi că prin caracteristicile sale şi preţul accesibil, telefonul va fi extrem de apreciat de persoanele interesate de navigaţie GPS, dar şi de studenţi, şi tineri în general. Happy GO va fi considerat drept cea mai bună alegere de cei care apreciază un raport corect între calitate şi preţ şi care acum descoperă sau învaţă să beneficieze de avantajele folosirii unui smartphone”, a spus Liviu Nistoran, director general Televoice.

Telefonul este disponibil şi în varianta simplă, fără soft de navigaţie şi hărţi, sub  numele Happy, şi începând cu 9 octombrie se poate achiziţiona online de pe evolioshop.com şi emag.ro, urmând ca, din 15 octombrie să fie disponibil şi în reţelele de retail.