Europa FM a dat marea lovitură concurenței. O emisiune a postului a făcut ravagii în rândul stațiilor private de radio.

„Prieteni fara cuvinte”, ascultată de jumătate de milion de români

Emisiunea „Prieteni fără cuvinte” a fost ascultată de către 500.000 de români. La nivel național, programul de dimineață al postului are o creștere semnificativă a numărului de ascultători (60%), precum și a cotei de piață (90%).

Emisiunea “Prieteni fără cuvinte” este cea mai ascultată la nivel national între stațiile private, 500 de mii de oameni aleg să își petreacă fiecare dimineață de sâmbătă alături de Liviu Harbuz.

Și la nivel Urban vorbim de o creștere cu 50% a numărului de ascultători. Cota de piață este cea mai mare (în creștere cu aproape 80% fața de anul trecut), ceea ce face ca emsiunea să fie cea mai ascultată în orașele țării, în rândul stațiilor private.

Pe București, emisiunea are o creștere cu 20% a numărului de ascultători (de la 18 la 22 de mii), precum și a cotei de piață (de la 2,2% la 6,2%). Emisiunea este pe locul 3 în Bucuresti, între stațiile private.

“Prieteni fără cuvinte” este cea mai ascultată emisiune din România la un post privat de radio – 500 de mii de oameni aleg să își petreacă fiecare dimineață de sâmbătă alături de Liviu Harbuz.