Noul coronavirus face încă o victimă, din păcate, în rândul cadrelor medicale din România.

A murit medicul generalist Mihaela Florea, din Giurgiu, iar colegii, prietenii și toți cei care au cunoscut-o și i-au apreciat munca dusă până la epuizare sunt răpuși de durere.

Răpusă la doar 48 de ani

Mihaela Florea s-a stins din viață după o grea suferință și o mare luptă cu virusul SARS COV -2, la Spitalul Colentina. Avea 48 de ani.

Știrea este confirmată chiar de prietena ei, jurnalist la Reflectorul de Sud din Giurgiu, Nicoleta Croitoru, care este distrusă de pierderea unui om atât de apropiat.

”A fost un om excepțional, dedicat, ca medic de familie avea o grămadă de pacienți și pe toți i-a îngrijit cu toată dăruirea. Un om cald, un doctor responsabil și plin de viață. Păcat că tocmai ea, cea care a îngrijit în perioada asta inclusiv bolnavi COVID, a fost răpusă de aceasta boală nemiloasă. Avea toată viață înainte și mai avea atâta de dăruit…”

Înmormântarea va avea loc în comuna Oinacu-Giurgiu, locul natal al celei care a fost medicul Mihaela Florea, în data de 17 noiembrie. Sora ei – care s- a întors în urmă cu 14 zile din Spania – se va ocupa de înmormântare, împreună cu primarul Comunei Oinacu, respectând toate procedurile impuse de pandemie în astfel de cazuri.

”O luptătoare”

Medicul generalist – ”o luptătoare” – își făcuse un țel din a salva oamenii, a mărturisit prietena sa, jurnalista Nicoleta Croitoru. A pierdut lupta cu noul coronavirus, însă – spune acum prietena ei – această luptă cu virusul va continua ”în ceruri”.

”Mihaela Florea, omul și medicul minunat care și-a făcut un țel în viață din salvarea oamenilor, care a luptat enorm cu COVIDUL, a căzut! Definitiv! COVIDUL a învins-o, a câștigat! Mihaela Florea nu mai este !

Probabil va continua lupta cu virusul în ceruri… Lumea care a cunoscut-o pe doctorița Florea este consternată! Nimeni nu se gândea că Mihaela va muri, ea era născută pentru a dărui viața! Și a dăruit… Și-a dăruit întreaga viață… vieții!”, a transmis jurnalista Nicoleta Croitoru, prietenă de suflet a doctoriței Mihaela Florea, potrivit gandul.ro.

”Nu te vom uita niciodată”

Doctorița Mihaela Florea era născută pe data de 23 august și s-a dovedit a fi, de-a lungul timpului, ”un om cum rar întâlnești”, își amintește prietena ei.

Mihaela Florea a încetat din viață astăzi, 14 noiembrie, la ora 15.40, fiind învinsă de ”ucigașul tăcut” care a curmat, fără milă, atâtea vieți și destine.

”Astăzi, 14 noiembrie, la ora 15.40, Mihaela a urcat la ceruri… Era născută pe 23 august… o luptătoare, un om cum rar întâlnești… Să ne porți de grijă și de acolo Mihaela, pentru că noi, cei care te iubim și te plângem aici, nu te vom uita niciodată!”, a mai spus jurnalista Nicoleta Croitoru.