Erbaşu a închis hotelul în urmă cu un an şi a lucrat până acum la consolidarea imobilului. După inaugurare, hotelul va dispune de 96 camere, un restaurant, un bar, precum și o sală de conferințe.

„Renovarea durează un an şi costă circa 3,5 mil. euro. Hotelul a fost închis în urmă cu un an. Am terminat consolidarea imobilului şi acum începem arhitectura şi instalaţiile. Vom lansa hotelul, în varianta optimistă, în luna mai a anului viitor sau, în varianta pesimistă, în luna septembrie. Hotelul va fi în zona de trei stele plus“, a declarat pentru Capital Cristian Erbaşu.

Ibis Styles, marca economică a AccorHotels, este o reţea care numără aproape 400 de proprietăţi la nivel internaţional. Grupul Orbis, care operează brandul AccorHotels, deţine în România hotelul Pullman, Novotel, patru hoteluri Ibis şi un hotel Mercure.

Construcţii Erbaşu, cea mai mare companie din grupul de companii condus de omul de afaceri, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 84,6 mil. euro, în scădere cu 7,5% comparativ cu anul anterior.

Familia Erbaşu este prezentă în ultima ediţie a Top 300 Capital, cei mai bogaţi români, pe poziţia 63 cu o avere estimată la 80-82 mil. euro.