Epson, liderul mondial al pieţei videoproiectoarelor şi numărul unu în România, cu o cotă de piaţă de 27% în trimestrul doi, a lansat, astăzi, 20 de noi modele pe piaţa authtonă.

Noua gamă cuprinde noile proiectoare de înaltă definiţie EH-TW450, EH-DM3 sau proiectorul EB-W8D, un all-in-one creat special pentru sectorul educaţional şi modele profesionale EB-Z8000WU şi EB-Z8050W. Vârful de gamă îl reprezintă modelul Full HD 1080p EH-TW5500, care atinge o rată de contrast impresionantă de 200.000:1 – una dintre cele mai ridicate de pe piaţă. Procesarea video pe 12 biţi, obţinută cu ajutorul procesorului HQV, permite redarea imaginilor cu o fluiditate şi o claritate excelentă. 

„Pe segmentul proiectoarelor, ne-am concentrat pe introducerea cât mai multor caracteristici tehnice de top într-un preţ extrem de atractiv pentru client”, a declarat Ciprian Baranga, National Sales & Marketing Manager, Epson România & Bulgaria.  

Epson a mai lansat, astăzi, 15 noi modele de imprimante şi 2 noi scanere.  Epson este lider pe piaţa imprimantelor matriceale, având în trimestrul doi o cotă de 89%. Pe piaţa imprimantelor cu cerneală, japonezii au o cotă de 10%.

SURSA: Epson