Elisabeta Lipă a semnat un parteneriat cu familia lui Ion Crăciunescu, un antreprenor din Suceava. Acesta deține o afacere de 178 de milioane de euro și este cel care a fondat IBB Holding în Germania.

Elisabeta Lipă speră să dea o lovitură de milioane de euro

Fosta mare sportivă a cumpărat un pachet de 5% din acțiunile unei companii prin care IBB Holding a inițiat dezvoltarea complexului iResidence, potrivit unui comunicat de presă.

Complexul respectiv are 520 de apartamente. Totodată, se află pe un teren din Pipera deținut de omul de afaceri George Becali.

De asemenea, ea a dezvăluit că este pentru prima dată când investește în acest domeniu.

Fosta sportivă a avut încredere să facă acest lucru datorită faptului că este implicat bunul său prieten, Ion Crăciunescu.

„Este prima mea investiție imobiliară și nu aș fi avut încredere să fac afaceri în acest sector fără un partener ca Ion Crăciunescu. Integritatea lui garantează succesul și respectul față de calitatea acestei investiții. Consider că iResidence este printre puținele proiecte rezidențiale care prioritizează calitatea, confortul viitorilor locatari, un stil de viață modern și relaxant, și nu profitul”, a relatat Elisabeta Lipă.

Au participat nume grele la evenimentul de lansare

Evenimentul de lansare a fost marcat de prezența mai multor nume grele, dar și celebrități din lumea sportului. Câteva exemple sunt Octavian Bellu, Mariana Bitang, Laura Badea, Doina Melinte și Mihai Covaliu.

Au fost prezenta și anumite vedete, precum Smiley, Marius Moga, Roxana Erdei sau Ionuț Rusu. În mod evident, au fost prezenți și personalități din domeniul imobiliar.

Amintim că Elisabeta Lipă este o fostă atletă și actual președinte al Federației Române de Canotaj. Ea a obținut rezultate notabile în cariera sa și a urcat pe cele mai înalte podiumuri.

Fosta mare sportivă s-a bucurat de un succes formidabil în lumea canotajului.

iResidence Nord are o suprafață mare de construcție de 112.156 de metri pătrați

iResidence Nord are o suprafață mare de construcție de 112.156 de metri pătrați. Investiția în acest proiect este estimată la circa 80 de milioane de euro.

Totodată, complexul rezidențial este format din opt clădiri principale cu 41 de tipuri de apartamente cu două, trei și patru camere și penthouse-uri.

Ansamblul rezidențial va oferi 525 de apartamente până la sfârșitul anului 2026. Enayati Medical City, primul oraș medical din România, fondat de medicul și antreprenorul Wargha Enayati, va avea grijă de sănătatea locatarilor din complex.

Astfel, fiecare client iResidence Nord va beneficia de abonamentul de sănătate Prestige Popular valabil un an de zile (care include consultații, imagistică și analize), în cadrul policlinicilor Enayati Medical City (din nordul Capitalei) dar si a rețelei extinse de parteneri. De asemenea, locatarii vor avea parte și de îngrijire specializată în cadrul clinicii Enayati Medical City deschisă în interiorul complexului.