Ministrul Turismului, Elena Udrea, s-a declarat nemulţumită de starea plajei din staţiunea Eforie Nord şi susţine că autorităţile competente ar trebui să ia măsuri pentru îndreptarea situaţiei, transmite Mediafax.

„În Eforie Nord nu mi-a plăcut deloc ce am văzut. Am chemat Direcţia de Control să verifice toate plajele pentru că măcar din punct de vedere al curăţeniei situaţia este îndoielnică la Eforie Nord”, a afirmat, duminică, Elena Udrea, la Eforie Nord.

Ministrul Turismului a fost nemulţumit de mizeria de pe plaje, de PET-urile şi paharele de plastic aruncate pe nisip, dar şi de câteva parcuri de distracţie care, în opinia sa, ar putea să nu aibă autorizaţie.

„Parcuri de distracţii pe care nu ştiu dacă cineva le-a autorizat să stea pe plajă”

„Am văzut PET-uri, pahare de plastic, tot felul de gherete care bănuiesc că nu au autorizaţie de construire, tot felul de parcuri de distracţii pe care nu ştiu dacă cineva le-a autorizat să stea pe plajă”, a explicat Elena Udrea.

Ea a mai fost nemulţumită şi de faptul că a văzut mai multe maşini pe plaja din Eforie Nord şi susţine că ar trebui interzis accesul pe plajă al autoturismelor chiar şi pe drumul de beton de pe plajă.

Elena Udrea a mai spus că este încântată de numărul mare de turişti care şi-au petrecut acest sfârşit de săptămână pe litoralul românesc şi a precizat că a observat acest lucru şi din aglomeraţia întâlnită pe drumul spre Bucureşti atunci când a sosit pe litoral, în această după amiază.

SURSA: Mediafax