Elena Udrea s-a făcut remarcată în România în momentul în care a ocupat funcția de ministru al Turismului. Ulterior a dispărut de pe scena politică, iar ani mai târziu mai multe acuzații i-au fost aduse, printre care și dosarul pentru care acum se află în închisoare.

În urmă cu ceva timp, Elena Udrea a dat publicității câteva poze cu ea din perioada copilăriei sale. Unele trăsături i-au mai rămas, în timp ce altele s-a modificat odată cu trecerea timpului.

Totodată, o postare de pe blogul fostului ministru spune totul despre acele imagini. Elena Udrea recunoaște că a crescut în perioada comunistă și că știe foarte bine ce sunt lipsurile. A stat la cozi de ouă și de cartofi, însă a avut norocul de a trăi într-o familie cât se poate de unită care i-a asigurat toate cele necesare.

Elena Udrea a copilărit în perioada comunistă

„Am crescut în perioada comunistă, așa știu prea bine ce sunt lipsurile. Ciocolată era un lux. Nu am văzut Pepsi sau Coca Cola până la 14 ani, când a avut loc revoluția. Am avut partea mea de stat la cozi la ouă și cartofi.

Am avut însă norocul de a trăi într-o familie unită, care a încercat, chiar și în acele vremuri dificile și cu nivelul ei modest, îmi asigure lucrurile de care aveam nevoie, fie era vorba de haine și încălțăminte, fie de păpuși, cum își dorește orice fetiță„, a scris Elena Udrea, pe blogul ei.

Sursa: stiridecluj.ro

Cu ce se ocupau părinții Elenei Udrea?

Menționăm faptul că tatăl Elenei Udrea a fost șofer, iar mama ei era taxatoare la o societate de transport public local. La un moment dat, fostul ministrul mai declara că își amintește cu drag fiecare moment din copilăria ei.

Elena Udrea încă păstrează amintirile de atunci în suflet, iar dacă ar putea ar retrăi oricând acea perioadă pe care o descrie ca fiind extrem de frumoasă.

„Îmi amintesc de copilăria mea cu și mai mult drag. Mereu am spus că aș retrăi copilăria, indiferent cât de greu a fost, câte lipsuri erau… Era de neconceput atunci să ai ciocolată. Asta se întâmpla de sărbători.

Sucuri nici nu vedeai, nici nu găseai, nici nu auzisem de foarte multe astfel de lucruri care acum par normale pentru unii copii, nu pentru toți, în continuare. Chiar și așa, mereu am spus că aș retrăi copilăria, așa cum a fost ea, cu tot dragul, pentru că a fost frumos. Amintirile sunt frumoase.”, povestea Elena Udrea despre copilăria sa, în urmă cu ceva timp.

Sursa: stiridecluj.ro