Compania aeriana low-cost easyJet sărbătoreşte astăzi un an de activitate pe piaţa din România.

easyJet operează doua rute din România, către Italia şi Spania, pe aeroporturile Milano Malpensa şi Madrid Barajas. Pana in acest moment compania a transportat un număr de 135.000 de pasageri înspre şi din România. Primul zbor easyJet a fost operat de pe Aeroportul Internaţional Otopeni către Milano pe data de 10 septembrie 2007.

„Modelul nostru de afaceri se bazează pe asigurarea eficienţei în toate operaţiunile, fapt care ne permite să oferim cele mai bune tarife clienţilor noştri, modelul fiind aplicat cu succes şi în România” a spus Peter Voets, easyJet Marketing Manager Austria, Elveţia şi Europa de Est. „Asta înseamnă că oferim un produs de bază în termeni foarte convenabili. De asemeni, oferta easyJet permite clienţilor noştri să trăiască o experienţă de zbor foarte plăcută şi comfortabilă, transferuri eficiente, serviciul de îmbarcare rapidă, precum şi alte servicii ce pot fi solicitate la bordul aeronavelor. Mai mult decât atât, easyJet operează de pe cele mai mari şi convenabile aeroporturi europene folosind cea mai tânără flotă de avioane din Europa,” a adăugat Peter Voets.

În România, easyJet operează zborurile de pe cel mai cunoscut aeroport, Aeroportul Internaţional Henri Coanda Otopeni.

easyJet are în prezent 165 de aeronave care acoperă 398 de rute între 107 aeroporturi din 28 de ţări. easyJet a transportat peste 42 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni.

Sursa: easyJet