Drama prin care trece Jean Paler: M-am obșnuit. Actorul suferă de mai multe boli

Actorul Jean Paler a povestit în emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D, drama prin care trece de mai mult timp. Acesta spune că este ”cardiac cronic, operat cu stenturi”. Actorul adaugă că are și defribilator și că medicamentele îl costă 1.400 de lei pe lună în condițiile în care pensia sa lunară este de 840 de lei.

„Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, am și defribilator. Medicamentele mă costă 1400 de lei pe lună. Am o pensie de 840 lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist! Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut! În fiecare an stau în spitale câte patru luni.”, spune acesta.

Actorul mai spune că inima sa mai funcționează doar 30% și că medicii sunt uimiți cum de mai poate aceasta să ”împingă sângele la cap și la picioare”.

”Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc.”, mai spune acesta.

Jean Paler: M-am obșnuit cu infarct după infarct

Îndrăgitul actor mai spune că era la Sinaia când a făcut o sincopă și a căzut în fața unei mașini, adâugând că a fost dus imediat la Spitalul Fundeni, acolo unde l-au pus pe picioare.

”Puteam să mor! Eram pe stradă, în Sinaia, și am făcut o sincopă. Am căzut în fața unei mașini. Omul a crezut că m-a lovit el cu mașina. Au dat telefon la 112 și m-au dus la Fundeni, unde m-au pus pe picioare. M-am obișnuit cu infarct după infarct’, a povestit actorul în emisiunea Teo Show.

Toți l-au dat uitării

Actorul a mai spus că cea mai mare durere este singurătatea și că toți l-au dat uitării de când locuiește la Sinaia.

„Când m-am îmbolnăvit veneam de la ski. Nici un fel de simptome nu am avut înainte. Am plecat să-mi iau pâine, eu locuiesc la Sinaia, la bloc. Am făcut infarctul pe stradă, am căzut în cap! Cea mai mare durere e singurătatea! E o condamnare!

Vremurile pe care le trăim sunt urâte, plus singurătatea e prea mult! Cuvântul prieten a rămas numai în DEX, nu mai există. Există doar cunoștințe. M-au dat total uitării de când sunt la Sinaia, parcă nici nu exist’, a mai spus Jean Paler.

Jean Paler a povestit că are mare noroc cu fiica sa în vârstă de 26 de ani, care îi face de mâncare și îi spală.

„De la Uniunea Artiștilor un telefon nu mi-au dat să mă întrebe ce fac. Locuiesc cu fiica mea, îmi gătește, îmi spală. S-a mutat la mine. Îi zic în fel și chip, și babă îi zic, deși are 26 de ani!

Am noroc mare cu ea! Eu am plătit cu viața personală, eu nu am avut viață personală. Nu mai ai familie, nu mai ai nimic, decât teatru. Am plâns mai mult decât am râs! Nu am ținut cont niciodată de mine!

Mi-au reproșat doctorii că nu am avut grijă de mine. Mi-au interzis să mai profesez. În mai am ieșit din spital și în iunie eram din nou la teatru’, a adăugat actorul.