La începutul acestei luni, Răzvan Gaiţă, care preluase funcţia de director general al Anchor Grup în vara anului trecut, a demisionat din motive personale. El se alătură altor doi directori care au demisionat în ultimii ani de criză, este vorba despre Ali Ergun Ergen, care a demisionat în martie 2013, şi Ibrahim Paksoy, care a plecat din companie în 2010, alături de preşedintele Anchor, Tunc Capa, directorul de investiţii, Ali Capa, şi coordonatorul activităţilor operaţionale ale grupului, Radu Tănăsescu.

Acum, Yurdaer Kahraman, Global CEO Commercial Real Estate Properties Fiba Holding, companie care deţine Anchor Grup, spune că procesul de renovare al celor două malluri din România este în linie dreaptă.

„Pieţele de real estate şi de retail se schimbă permanent, la fel cum se întâmplă şi cu aşteptările clienţilor noştri. Retaileri precum Massimo Dutti, Koton, DS Damat, Time Out, Tom Tailor sau Moa au deschis recent noi magazine în centrele noastre comerciale. De asemenea, branduri precum Ben Sherman, Subway, LC Waikiki, Ecco, Tekzen, CCC, Brioche Dorée, Kahve Dünyası se vor alătura în curând proiectelor noastre. Până în prezent, 90% din suprafaţa închiriabilă a celor două centre este contractată şi agreată. H&M a crescut suprafaţa spaţiului închiriat din Bucureşti Mall cu 70%, iar World Class şi-a dublat dimensiunile spaţiului său din Plaza România", a declarat Yurdaer Kahraman.