Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti îi invită pe toţi pasionaţii sporturilor de iarnă, duminică, ora 19.00, la deschiderea patinoarului din Parcul Cişmigiu.
Pentru biletul de intrare pe patinoar, preţul este de 10 lei, de luni până joi, iar în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică vizitatorii vor achita 15 lei. Toţi cei care vor dori sa închirieze patine vor plăti 10 lei pentru un program de două ore.
„Îi aşteptăm în Parcul Cişmigiu pe toţi cei care sunt pasionaţi de acest sport, urmând ca peste o săptămână, să deschidem patinoarele din parcurile Tineretului, Unirii şi Herăstrău”, a declarat Radu Popa, director general ALPAB.
Vizitatorii vor putea să se relaxeze patinând de luni până joi şi duminică, începând cu ora 10.00 până la orele 21.00, pentru un program de două ore cu pauză de o oră, iar vineri şi sâmbătă de la ora 10.00 la 24.00.
În timpul săptămânii, de luni până vineri, pentru primele două ore de program, de la 10.00 la 12.00, intrarea va fi gratuită pentru toate categoriile de public.