Colaborarea cu fostul mare portar – eroul finalei Cupei Campionilor Europeni din 1986, de la Sevilla, unde a apărat toate cele 4 lovituri de pedeapsă în meciul dintre Steaua București și FC Barcelona – se va întinde pe o perioadă de 5 ani.

Helmult Duckadam și Game World vor colabora pentru a transmite mesajele companiei, valorile brandului Game World oglindindu-se în imaginea publică pe care o are fostul sportiv de performanță.

Ce spune directorul de strategie al Game World România

„Helmult Duckadam este o legendă vie, iar notorietatea și imaginea sa ne vor ajuta să facem și mai cunoscute acțiunile pe care Game World le organizează pentru clienții săi, pentru angajații companiei și ca parte a activităților de responsabilitate socială.

Suntem activ implicați în promovarea jocului responsabil, desfășurăm programul Bursele Game World pentru studenți, masteranzi și doctoranzi la psihologie care se specializează în studiul adicțiilor și ne implicăm în viața comunităților unde activăm și în cauze sociale importante.

Cel mai recent exemplu în acest sens este susținerea pe care o acordăm luptei împotriva pandemiei de coronavirus.

Sunt valori comune puternice pe care brandurile Game World și Helmut Duckadam le au în comun, iar prezența domniei sale alături de echipa noastră este deja o adevărată inspirație pentru noi toți”, a declarat Attila Otto Török, director de strategie Game World România.

Investiții în susținerea programului de joc responsabil

Anul trecut, Game World Group a direcționat circa 1,7 milioane de lei către susținerea programului Joc Responsabil și alte acțiuni de responsabilitate socială. Pe perioada stării de urgență, companiile Game World Group au făcut donații și sponsorizări în valoare totală de aproximativ 100.000 de euro în scopul susținerii eforturilor de combatere a epidemiei de COVID-19 în București și alte 11 orașe din România.

Ce spune Dukadam

„Îmi face mare plăcere să îmi asum acest rol de ambasador pentru că am descoperit în Game World un partener cu o viziune pe termen lung, un adevărat jucător responsabil în industria în care activează. Sunt convins că ne vom menține împreună ceea ce eu numesc atitudinea de învingător și că ceea ce vom realiza

de-a lungul colaborării noastre îi va inspira pe cei care trec pragul sălilor Game World în a fi responsabili și echilibrați”, a precizat Helmut Duckadam.

La concretizarea acestui acord de colaborare a contribuit semnificativ și Bobby Durbac, Durby Sports Marketing, unul dintre cei mai de succes profesioniști în domeniul marketingului sportiv din România.