Familia Alexandrei Măceșeanu este profund marcată de dispariția fetei lor. Tragedia care s-a abătut asupra acestora nu este însă singura de acest gen. În urmă cu doi ani, familia victimei lui Gheorghe Dincă a mai trăit o dramă. Totul s-a aflat acum, când părinții fetei – Ioan și Tudorița – au pus la mormântul familiei Măceșanu o fotografie a bunicii Alexandrei, Niculina. Acesta a murit în iulie 2018, la doar 62 de ani, în condiții bizare.

”Niculina s-a stins repede, în doar câteva zile, după ce a fost la câmp, la muncă, și a fost mușcată de o ”goangă”, o insectă, ceva…Femeia s-a simțit rău de cum a venit seara acasă, apoi s-a prăpădit repede, săraca, fără să știe măcar de ce”, au povestit vecinii familiei Măceșanu din sat, potrivit stirilekanald.

Nenorocirea care s-a abătut asupra familiei

Potrivit sursei citate, părinții încă mai trag speranța că Alexandra se va întoarce acasă. În ciuda acestor sentimente, la locul de veci al familiei Măceșanu din cimitirul din sat au fost construite încă de acum câteva luni două cripte.

În ceea ce o privește pe bunica fetei, sătenii au numai cuvinte de laudă.

”Era foarte de treabă Niculina, o femeie muncitoare și cu suflet bun, dar ce să mai zici la o asemenea nenorocire? Valeriu, tatăl lui Ioan, care e îngropat și el tot acolo, a murit și el de tânar, dar a bolit mult, a stat cu săptămânile în casă, a avut o boala grea”, ne-au mărturisit sătenii despre Valeriu Măceșanu, tatăl lui Ioan, decedat la numai 54 de ani, pe 14 octombrie 2007.

Dincă le-a scris părinților

În ceea ce privește cazul Caracal și dispariția fetei, lucrurile sunt departe de a se fi rezolvat. Gheorghe Dincă le-a scris părinților Alexandrei Măceșanu. Dezvăluirea a fost făcută de unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, care a citit în cadrul unui live presupusa scrisoare. „Familiei Măceșanu. Nu doresc să vă fac suferința și mai grea, deoarece vă înțeleg cât de mult vă doriți să apară vie Alexandra acasă…”, este începutul scrisorii lui Dincă. Cumpănașu a făcut mai multe pauze, nervos din cauza celor scrise de Dincă.