Dragoş Chivu a preluat funcţia de la Toni Cristescu, acesta fiind numit preşedinte al consiliului de administraţie şi director al diviziei de Sector Public.  

Dragoş Chivu are o experienţă de business în sfera telecomunicaţiilor de peste 15 ani, lucrând pentru companii de top precum Orange, Telemobil, Nokia şi Nokia Siemens Networks. Anterior venirii la Printec, a ocupat poziţia de Data Marketing director în cadrul Vodafone România.

Chivu a activat şi ca membru în board-ul Romtelecom, dar şi în cadrul Institutului Naţional de Cercetare în Telecomunicaţii. Este absolvent al Politehnicii Bucureşti, deţine un MBA de la ASEBUSS şi Kennesaw State University şi urmează un doctorat în Marketing în cadrul Academiei de Studii Economice.

 “Suntem încântaţi să îl avem pe Dragoş în echipa noastră”, a declarat Vangelis Chrysafidis, COO Printec Group. “Expertiza în IT&C, abilităţile de leadership şi experienţa profesionala vor fi un mare atu în noua funcţie de director general şi vor contribui cu siguranţă la succesul său.”

Dragoş Chivu va coordona o echipa de 150 de angajaţi, specializaţi într-o gamă diversă de servicii din zona financiară, telco, retail şi sector public.