Scandalul monstru izbucnit la echipa de fotbal a lui Valentin Dragnea, Turiss Turnu-Măgurele, formație ce activează în liga a doua de fotbal, revine în atenția presei. Jurnaliștii de la Kanal D au relatat despre ultima decizie controversată a lui Dragnea jr. referitoare la  concedierea antrenorului principal, Erik Lincar. Acesta a promovat echipa în serie B și era pe locul secund în acel moment.

Soarta tehnicianului a fost decisă după excluderea din lot a lui Cristi Bud. Cum Valentin Dragnea jr.  nu a fost de acord cu această măsură și l-a forțat pe Lincar să-l reprimească în secunda doi la antrenamente pe atacantul care în trecut făcea furori CFR-ului, toate lucurile și discuțiile au degenerat și s-a ajuns la o…despărțire dură.

”Uneori, patronii au dreptul de a decide cum doresc. Dar, în acelaşi timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă şi filosofia lui nu mai e susţinută, e mai bine să plece. Pentru că, dacă nu o face, va apărea frustrarea”, a spus Erik Lincar, și imediat a fost și înlocuit cu Florin Bratu, cel care a acceptat oferta de la Turiss imediat. ”Nu puteam refuza, voiam să antrenez”.

Potrivit sursei citate, în mod cu totul surprinzător, după doar două săptămâni, Florin Bratu, cel pe care Valentin Dragnea l-a susținut,  avea să îi dea o lovitură grea și să plece, fără să se uite în urmă.

Mai mult, Bratu a oferit anumite declarații prin care a lăsat să se înțeleagă că plecarea lui are legătură cu faptul că unii fotbaliști sunt obișnuiți să fie favorizați de șefi, iar el nu concepe acest lucru.

“Au încercat să-mi schimbe hotărârea, dar nu aveau cum. Le-am spus că nu vreau să pun în pericol locul echipei în clasament şi de aceea e bine să plec. Am simţit că nu există empatie între mine şi echipă. Nu am avut vreun conflict cu cineva, dar jucătorii erau obişnuiţi într-un fel, iar eu le ceream altceva şi nu i-am simţit dispuşi la schimbare”, a spus tehnicianul la Digisport.