Este doliu uriaș în toată Europa. Un sportiv legendar a încetat din viață la doar 48 de ani, după ce ultimele clipe au reprezentat o adevărată dramă.

Doliu uriaș în Europa!

Este vorba despre fostul rugbist Christophe Dominici, 67 de selecţii în naţionala Franţei, care a decedat la vârsta de 48 de ani. Potrivit lefigaro.fr, el a fost găsit mort, marţi, în parcul Saint-Cloud, lângă Paris.

Fosta aripă a echipei Stade Francais a urcat pe acoperişul unei clădiri dezafectate la începutul după-amiezii, înainte de a sări, a declarat o sursă din cadrul poliţiei. Potrivit unei surse judiciare, un martor l-a văzut pe fostul jucător căzând de la 10 metri. O anchetă pentru stabilirea cauzelor morţii a fost deschisă de parchetul din Nanterre (regiunea Paris).

Dominici a fost de cinci ori campion naţional cu Stade Francais şi a jucat semifinala Cupei Mondiale din 1999, împotriva Noii Zeelande.

Dominici a înscris un eseu în acel meci, câştigat de francezi cu 43-31. Franţa avea să piardă finala mondială, scor 12-35, în faţa Australiei. A mai evoluat şi la clubul RC Toulon (1993-1997).