Doliu în învățământul din România! Un profesor a fost găsit mort într-o școală. Era îndrăgit de sute de elevi

Este vorba despre Mihai Robescu, în vârstă de 62 de ani. Acesta a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați profesori din municipiul Satu Mare.

Regretatul cadru didactic a studiat la Academia Națională de Educație Fizică și Sport București, după care a ajuns în municipiul Satu Mare, unde s-a și stabilit.

Când a avut loc tragicul eveniment?

Tragicul eveniment a avut loc azi dimineață în incinta Colegiului Tehnic De Transport și Telecomunicații „Ion I.C.Brătianu“ din municipiul Satu Mare, potrivit informațiilor transmise de presasm.ro

Trupul profesorului a fost găsit de portar, care a sunat imediat la 112. Din păcate, profesorul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, în ciuda tuturor eforturilor depuse de cadrele medicale.

Alături de trupul neînsuflețit al profesorului se afla un ziar mai vechi

De asemenea, cauza decesului nu este cunoscută. Alături de trupul neînsuflețit al profesorului se afla un ziar mai vechi, pe a cărui primă pagină apărea fiica acestuia, care a luat media zece la Bacalaureat.

Potrivit informațiilor transmise de sursa menționată, descoperirea respectivă arăta că regretatul profesor era foarte mândru de fiica lui și nota obținută.

Sursa foto: Dreamstime