Valentina Boscardin, un model din Brazilia, s-a stins din viață la doar 18 ani, după ce a fost infectată cu Sars-Cov-2. Deși aceasta era vaccinată cu Pfizer cu schema completă, a suferit o formă gravă a bolii. Trebuie menționat că nu suferea de alte afecțiuni medicale.

Familia, prietenii și colegii ei nu-și pot reveni după nefericitul incident.

„Cu mare durere trebuie să mă despart de iubirea vieţii mele”

Tragica veste care a cutremurat showbiz-ul internațional a fost transmisă chiar de mama ei, Marcia Boscardin, o cunoscută prezentatoare TV din Brazilia. Femeia îndoliată a postat o fotografie cu fiica ei şi un mesaj emoționant pe reţelele de socializare.

„Cu mare durere trebuie să mă despart de iubirea vieţii mele. La revedere si Dumnezeu să te primească cu braţele deschise. Fiica mea, te voi iubi mereu. Un înger s-a suit la cer”, a scris Maria Borscardin în mediul online, conform CNN Portugalia.

A murit de COVID-19, deși era vaccinată cu schema completă

Contaminarea cu SARS – CoV – 2 i-a cauzat Valentinei Borscardin diverse complicații medicale, iar personalul spitalului nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Adolescenta era internată într-un spital din Sao Paolo, Brazilia.

Modelul din Brazilia s-a infectat cu Sars-Cov-2 în apropierea Crăciunului. Inițial, Valentina Boscardin a făcut pneumonie severă, după care a avut tromboză.

Planurile pentru viitor ale Valentinei Boscardin

Deși era internată în spital, iar starea sa de sănătate se agrava treptat, aceasta continua să viseze la ziua de mâine. Adolescenta își făcuse planuri pentru viitor cu speranță în inimă.

Valentina Boscardin era pregătită să înceapă o carieră internațională în lumea modellingului, iar vestea morții ei la o vârstă așa fragedă a întristat întreaga industrie. De asemenea, aceasta visa să calce pe urme mamei sale, care a avut o carieră de fotomodel înainte să fie prezentatoare TV în Brazilia.

valentina-boscardin
SURSĂ: Twitter @Lisamarie1577