Este doliu uriaş în România! Un fost mare sportiv, cu multiple titluri câştigate, a încetat din viaţă. S-a aflat şi care au fost cauzele decesului.

Doliu imens în sport

Este doliu imens în sport, dar şi în toată România. Un fost mare sportiv a încetat din viaţă la vârsta de 60 de ani. Nu se ştie deocamdată ce probleme de sănătate ar fi avut acesta.

Este vorba despre ostul internaţional Mihail Popescu. Acesta a încetat din viaţă la vârsta de 60 de ani, a anunţat, duminică, Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă.

”Goe, aşa cum îl ştiu iubitorii de hochei pe gheaţă, a fost component al echipei CSA Steaua Bucureşti şi al loturilor naţionale de juniori şi de seniori ale României.

Goe a contribuit alături de coechipierii săi de la Steaua la câştigarea a numeroase Campionate Naţionale şi Cupe ale României”, se arată în comunicat.

Popescu, la Jocurile Olimpice

Popescu a participat cu echipa naţională de seniori a participat la mai multe Campionate Mondiale, dar şi la Jocurile Olimpice de iarnă din 1980, de la Lake Placid (SUA), ultima Olimpiadă la care România a fost prezentă la hochei pe gheaţă.