Șoc total în politica din România. Un fost senator extrem de cunoscut a încetat din viață. Teribila veste s-a aflat în urmă cu doar câteva minute.

Doliu uriaș în România

Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare chiar de către actualul ministrul al Apărării Naționale, Niculae Ciucă. Acesta a dat teribila veste. Ciucă a transmis un mesaj de condoleanțe familiei lui Dan Tătaru, fost senator al statului și fost secretar de stat în MApN.

„Am aflat cu tristețe despre trecerea la cele veșnice, la numai 51 de ani, a lui Dan Tătaru, fost senator al României și secretar de stat în Ministerul Apărării Naționale în două mandate.

Transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a postat demnitarul.

Dan Tataru a murit la Spitalul Militar Central din București, unde fusese adus cu elicopterul de la Moinesti, in urma inrautatirii starii sale de sanatate.

Potrivit Ziarul de Bacău, fostul senator Dan Tătaru ar fi murit în spitalul din Moinești, fiind testat pozitiv cu COVID-19.
„L-am cunoscut bine. Vestea e şocantă. La doar 51 de ani. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Radu Tudor de la Antena 3, pe pagina sa de socializare.