Doliu în actoria românească! A murit la numai 39 de ani

Este vorba despre actorul Ciprian Nemeșiu, care făcea parte din trupa de improvizație Freeze. Acesta a murit luni, 8 martie, iar apropiații acestuia sunt în stare de șoc.

Conform anumitor surse din Poliție ale click.ro, se pare că acesta s-ar fi sinucis. Totuși, cauza decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei.

Colegii și apropiații sunt în stare de șoc

De asemenea, Ciprian Nemeșiu era antrenor de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act. Actorul de numai 39 de ani s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia, în sectorul 2 din București, conform sursei menționate.

Trebuie menționat că, în contextul celor întâmplate, oamenii legii au demarat o anechetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Colegii regretatului actor sunt în stare de șoc. Aceștia au postat numeroase mesaje pe rețelele de socializare dedicate lui Ciprian Nemeșiu.

„Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, au scris colegii de trupă pe pagina de Facebook.

„Cu regret vă spunem și noi că scena actoriei de improvizație și mediul ONG au pierdut un tânăr valoros. Ciprian Nemeșiu, actor, trainer al Școlii de Valori, reporter și un suflet blând, a plecat dintre noi. Îți mulțumim pentru tot ce-ai făcut cât ai fost printre noi. Să te odihnești în pace, Ciprian”, scrie Școala de Valori într-un mesaj postat pe propria pagină de Facebook.

Sursă foto principală: Dreamstime