Este vorba despre primarul în funcție al orașului Călărași și lider al organizației județene a PNL, Dan Drăgulin. Acesta s-a stins din viață din cauza noului coronavirus.

El era internat la Spitalul ‘Matei Balş’ şi era infectat cu COVID-19.

Tragicul anunț a fost confirmat și de liberali, care au transmis condoleanţe familiei.

Mesajul transmis de PNL

„Ne exprimăm regretul faţă de dispariţia dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călăraşi în perioada 2012-2020, preşedinte al filialei PNL Călăraşi şi vicepreşedinte al PNL. Partidul Naţional Liberal transmite condoleanţe familiei îndoliate şi va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naţionale pentru toţi cei din jurul său.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, afirmă liberalii într-un comunicat.

Dan Drăgulin a candidat la alegerile din 27 septembrie la funcţia de primar al Călăraşiului, însă nu a obţinut un nou mandat. Acesta mai avea doar câteva zile până la finalizarea mandatului său.

O pierdere mare pentru PNL

Și premierul Ludovic Orban a reacționat la aflarea veștii. El a transmis condoleanțe familiei și a susținut totodată, că pierderea acestuia este una extrem de gravă pentru partid.

În acealși timp, premierul a mai povestit și lupta pe care Dan Drăgulin a dus-o cu noul coronavirus.

„A fost infectat cu coronavirus. El nu a mai putut în ultima săptămână să participe la campanie și după terminarea alegerilor a luptat cu boala și, din păcate, a decedat în cursul acestei dimineți. Este o pierdere mare pentru noi. Dan Drăgulin a fost un foarte bun coleg, un om care a avut rezultate deosebite în administrație și această pierdere o resimțim din greu. Transmit familiei condoleanțe și faptul că suntem alături de familie.

Regret profund! (…) Da, avea și alte probleme de sănătate, nu atât de grave, dar ați văzut acest virus practic atacă într-un mod foarte surprinzător. Dl Drăgulin era un om în putere”, a spus liderul PNL.