Doliu uriaș în familia Cameliei Pote după ce tatăl fostei campioane olimpice a fost găsit decedat în propria casă. Din primele informații ar fi vorba de un infarct suferit de bărbatul în vârstă de 67 de ani.

Grigore Potec a fost găsit fără suflare în propria sa casă

Camelia Potec și-a pierdut unul din părinți vineri dimineață, la doar două luni după ce tatăl său împlinise 67 de ani. Mai șocant este faptul că marea campioană Camelia Potec a primit vestea teribilă în timp ce se afla cu delegația României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Japonia. DIn păcate președintele Federației Române de Natație ar putea să nu ajungă la înmormântarea lui Grigore Potec, care va avea loc pe data de 1 august.

Doliu uriaș în lumea sportului din România după ce a murit tatăl Cameliei Potec! Părintele campioanei olimpice a suferit un infarct în propria casă

Vestea tristă dată de fratele Cameliei Potec

tatal Cameliei Potec
sursa foto: fanatik.ro

Alexandru Potec, fratele campioanei olimpice, este cel care a anunțat pe rețeaua de socializare Facebook că înmormântarea va fi la Cimitirul din Grid, din județul Brașov, în data de 1 august 2021, adică duminică.

„Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi (n.r. vineri) la Capela Catedralei Nașterii Domnului din Brăila. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Brașov, în data de 01.08.2021, la orele 13:00. Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină!”, a fost anunțul lui Alexandru, scrie Fanatik.

Cine a fost de fapt Grigore Potec

Grigore Potec a fost inginer și om de afaceri din Brăila, iar în perioada 2004-2012 s-a implicat în politică și a fost consilier municipal în oraș. Primele probleme de sănătate au apărut acum patru ani, când tatăl campioanei olimpice a fost implicat într-un grav accident auto. Se pare că un ghinion teribil a făcut ca bărbatul să lovească în plin un cal rămas nesupravegheat care a intrat pe șosea. Ulterior a trecut printr-o operație complicată.

Doliu uriaș în lumea sportului din România după ce a murit tatăl Cameliei Potec! Părintele campioanei olimpice a suferit un infarct în propria casă

Sursa foto: Pixabay