Este vorba despre Bobby Brown Jr., fiul în vârstă de 28 de ani al cântăreţului Bobby Brown. Acesta a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, informează cnn.com

Decesul a fost declarat la faţa locului

Poliţia a fost chemată în data de 18 noiembrie, în jurul orei locale 13:50, iar decesul a fost declarat la faţa locului. Potrivit sursei menționate, nu există suspiciunea comiterii unei crime.

Trebuie menționat că familia Brown a suferit mai multe pierderi în ultimii ani. Cântăreaţa Whitney Houston, care a fost căsătorită cu Bobby Brown până în 2007, a murit în data de 11 februarie 2012. Aceasta suferea de o afecţiune cardiacă şi s-a înecat în cada hotelului în care se afla, din cauza consumului de cocaină.

Trei ani mai târziu, fiica lor, Bobbi Kristina Brown, sora vitregă a lui Bobby Brown Jr., a fost găsită inconştientă în cada din casa ei din Roswell, Georgia.

Aceasta a fost internată şi a decedat şase luni mai târziu, în iulie 2015. Trebuie menționat că avea doar 22 de ani. Și în acest caz a fost implicat consumul de droguri, conform autopsiei.

Brown a dorit ca iubitul ei, Nick Gordon, să fie răspunzător pentru moartea fiicei sale iar acesta a fost găsit responsabil într-un proces civil. În ianuarie 2020, Nick Gordon a murit din cauza unei supradoze de heroină.