Un suporter al echipei de fotbal FCU Craiova a murit, duminică seara, chiar pe stadion, înaintea începerii meciului dintre FCU Craiova și CSU Craiova după ce a făcut un infarct în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”. Bărbatului i s-a făcut rău pe stadion, din senin. Un apel la 112 a fost inițiat imediat și salvatorii au încercat să îl resuscitezze.

Doliu pe stadion la derby-ul din Craiova

Bărbatul a fost preluat imediat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul de Urgență, unde medicii de la Unitatea Primiri Urgențe au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața. Din păcate însă, pentru acesta nu s-a mai putut face nimic. Medicii au fost nevoiți să declare decesul. Se pare că bărbatul venise de la Bocșa, din Caraș Severin, pentru a-și susține echipa. Acesta împlinise 57 de ani cu doar câteva zile în urmă și era un suporter înfocat al FCU Craiova.

Reprezentanții echipei au transmis condoleanțe după moartea suporterului

Bărbatul purta numele de Sorin Samfiroiu și era un fan înfocat al echipei antrenate de Adi Mutu. Reprezentanții echipei patronate de Adrian Mititelu au postat după partidă, pe Facebook, un mesaj pentru despre suporterul decedat. Conform fostului președinte al FC U Craiova Marcel Iancu, suporterul avea vârsta de 57 de ani și era originar din Bocșa, județul Caraș-Severin.

În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate în tribună de către cadrele medicale ale echipajului SMURD prezent la meci, el a murit peste câteva zeci de minute, în timpul partidei, după ce a fost transportat la spital.

„Fotbal Club Universitatea Craiova 1948 deplânge dispariția lui Sorin Samfiroiu, suporter devotat al echipei, care a suferit înainte de startul partidei un infarct și, ulterior, s-a alăturat celor care ne veghează de sus!”, a transmis clubul FC U Craiova pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Dreamstime