Pe 8 noiembrie, lumea prezentatoarei TV Iuliana Tudor a fost marcată de un eveniment trist: pierderea mamei sale. Într-un mesaj publicat pe Facebook, aceasta a împărtășit sentimentele sale, descriind-o pe mama sa ca o „femeie cu totul specială” și un „om-lumină” care a trăit demn și a oferit dragoste și sprijin celor din jur, în ciuda neputințelor sale fizice.

Mesajul său reflectă o profundă recunoștință și admirație pentru forța și curajul mamei sale. Totodată, și-a exprimat bucuria de a fi fost fiica unei asemenea luptătoare pentru viață​​.

Iuliana Tudor este devastată

Mama Iulianei Tudor a fost prezentă în public pentru ultima dată la lansarea cărții autobiografice a fiicei sale, „Fericirea nu costă nimic”, la sfârșitul lunii octombrie.

În această carte, Tudor a dedicat pagini întregi mamei sale, fără a ști ce îi rezerva viitorul. Lucrarea oferă o perspectivă intimă asupra vieții și carierei Iulianei Tudor. Oferă amintiri din copilărie și detalii despre influența părinților săi asupra dezvoltării ei personale și profesionale​​.

Vedeta este recunoscută pentru activitatea sa în televiziune

Iuliana Tudor a descris cartea ca fiind o poveste personală, de la originile familiei sale până în prezent. Vedeta este recunoscută pentru activitatea sa în televiziune și ca ambasador al Crucii Roșii Române.

Aceasta include momente marcante din cariera sa de 25 de ani în televiziune și activitățile umanitare. Este subliniată și importanța familiei și a educației primite de la părinți​​.

Mesajul Iulianei Tudor în memoria mamei sale este un omagiu emoționant și sincer, care reflectă profundele valori familiale și respectul pentru părinți. Este o mărturie a influenței semnificative pe care părinții o au asupra dezvoltării personale și profesionale, precum și a puterii și rezilienței umane în fața adversităților.

„Cu adâncă tristețe vă transmit că mama mea s-a stins din viață pe 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. A fost o femeie cu totul specială. Un om care și-a trăit viața frumos, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea. A ales să trăiască demn, să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei, să fie soție și mamă și să ofere sprijin tuturor celor din jur. A fost un OM-Lumină, așa cum foarte frumos a spus, la slujba înmormântării, preotul nostru paroh, David.

Pentru mine a fost și va fi în continuare cea mai puternică ființă și sunt fericită că sunt fiica unei luptătoare pentru Viață! Îi mulțumesc pentru ceea ce sunt, căci ea mi-a dăruit enorm: Viață, Dragoste, Îndrumare și Educație, așa cum doar un părinte dedicat în totalitate copilului său face! Alături de tatăl meu îndurerat, vă mulțumim pentru gândurile bune și pentru mesajele de condoleanțe, care ne aduc alinare. Ne rugăm pentru sufletul ei și știm că va rămâne în permanență cu noi, ocrotindu-ne acum din cer, așa cum a făcut-o și pe pământ! Dumnezeu să o odihnească!”, a scris Iuliana Tudor pe Facebook.