Doliu în România. Medicul Imre Ludovic, specialist în obstretică-ginecologie din Zalău s-a stins din viață. Acesta a fost descris ca fiind un profesionist desăvârșit.

Tragicul anunț a fost făcut de familia acestuia, care potrivit sursei citate nu numai că a fost un doctor ”purtând halatul alb, cu noblețe, întreaga carieră -, dar și soț, tată și coleg altruist a cărui amintire va fi păstrată de toți care l-au cunoscut, l-au apreciat, i-au fost prieteni și au lucrat alături de el”.

De menționat este faptul că, de-a lungul carierei sale, medicul a fost considerat ca fiind o persoană răbdătoare, dar și profesionistă, oferin ajutorul tuturor persoanelor din jurul său.

Doliu în România. Medicul Imre Ludovic a murit

”Imre Ludovic a fost perceput ca un om deosebit, blând și răbdător, cu un simț al umorului fin, profesionist în adevăratul înțeles al cuvântului, cel care – de fiecare dată – și-a oferit ajutorul tuturor celor din jurul său”, mai precizează sursa citată.

În ceea ce privește cauza morții, până în momentul de față nu există detalii referitoare la acest lucru.

Medicul urmează să fie înmormântat în cursul zilei de joi, 8 iulie, începând cu ora 13:00, la capela reformată din municipiul Zalău, unde va avea loc și slujba.