Harry și William s-au certat la înmormântarea prințului Philip?

Istoricul regal a scris într-un articol publicat de tabloidul Daily Mail că situația dintre cei doi frați nu s-a detensionat, chiar dacă multe persoane sperau că acea înmormântare „îi va aduce pe cei doi fraţi împreună într-o atmosferă de reflecţie”.

La înmormântarea prinţului Philip, între William şi Harry a izbucnit din nou o ceartă la doar câteva minute după ce fraţii au pătruns în interiorul castelului şi se aflau departe de camerele de filmat. Potrivit sursei menționate, dezacordul a avut loc după ce cei doi prinţi britanici au purtat o scurtă discuţie amicală în faţa capelei St. George.

Au început să se certe din nou

„Au început să se certe din nou. Acolo, s-au certat la fel de vehement ca şi altă dată. Furia şi nemulţumirea dintre cei doi fraţi a crescut incredibil de mult. Prea multe cuvinte dure şi vătămătoare au fost spuse”, a povestit un prieten din anturajul familiei regale, citat de Robert Lacey.

De asemenea, istoricul afirmă că prinţii William şi Harry nu au purtat apoi nicio discuţie familială cu tatăl lor, prinţul Charles.

Trebuie menționat și că Robert  Lacey este autorul volumului „Battle of Brothers” şi consultant al producătorilor serialului „The Crown”, realizat de Netflix.

Adevărul despre plecarea lui Meghan Markle și a Prințului Harry în SUA

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la titlurile regale în urmă cu mai bine de un an de zile, însă de abia acum s-a aflat cum au plecat aceștia, de fapt, din Familia Regală a Marii Britanii.

Mai exact, se pare că Prințul William ar fi fost cel care i-a dat afar pe ducii de Sussex. După interviul cu Oprah Winfrey, relația Prințului Harry cu Prințul William, dar și cu tatăl său, Prințul Charles s-a răcit de tot.

Totodată, s-a și aflat motivul real pentru care ducii de Sussex au decis să părăsească familia regală atât de repede. Se pare că a existat un conflict între frați pe vremea când Meghan Markle și Prințul Harry locuiau încă la Palatul Kensington din Londra.

Istoricul Robert Lacey, autorul cărții „Prințul William l-a dat afară pe Prințul Harry din Kensington Palace din cauza lui Meghan Markle”, susţine că fraţii au avut o discuţie aprinsă la telefon, după ce angajaţii lui Meghan Markle s-au plâns de rele tratamente aplicate de aceasta.

În acest context, Harry i-a luat apărarea lui Meghan, susţinând că soţia lui este, de fapt, victima unui complot. La rândul său, Prinţul William s-a înfuriat foarte tare când a auzit acuzaţiile aduse americancei şi i-a cerut secretarului său privat, Simon Case, să separe cele două familii, ambele cu sediul locativ şi reprezentativ la Palatul Kensington.

Totodată, un alt fragment al cărții care a fost publicat în ziarul The Times, prezintă un citat al amicului prinților care spune că Prințul William l-a dat afară pe Harry din Palatul Kensington.

„William nu a mai vrut să-i aibă în apropiere”, susţine acesta, potrivit newsweek.com.