Tragedie în România! Un mare artist s-a stins din viață. A făcut senzație la TV

Pandemia de coronavirus face din ce în ce mai multe victime. Recent, mai multe vedete au dezvăluit că s-au infectat cu coronavirus. Din păcate, unii bolnavi sunt extrem de vulnerabili în fața virusului.

Așa s-a întâmplat și cu George Ciolac, cunoscut și sub numele de scenă George Ness, care s-a stins din viață din cauza acestui virus. Acesta era unul dintre cei mai cunoscuți țambalagii din România.

De fiecare dată când apărea la televizor, George Ness știa să facă spectacol. Acesta a cântat alături de nume mari ale muzicii precum Gheorghe Zamfir sau Johnny Răducanu. În ultima perioadă, acesta era prezent, împreună cu taraful său, în emisiunea lui Mircea Dinescu.

De-a lungul timpului, artistul a apărut în mai multe emisiuni și a susținut reprezentații alături de numele mari ale muzicii precum Gheorghe Zamfir sau Johnny Răducanu. În ultima perioadă, era prezent alături de taraful lui la emisiunea lui Mircea Dinescu.

Vestea morții artistului a căzut ca un trăsnet peste familia acestuia, dar și peste cei care au reușit să îl cunoască. Anunțul trist a fost făcut pe rețelele de socializare de una dintre cele mai bune prietene ale lui George Ciolac.

“Prieten din copilărie ca un frate, mă suna mereu sa vadă dacă sunt bine! Dumnezeu să te ierte Ciolac George Nes, e un şoc ce face boala asta criminală”, a fost mesajul postat pe o rețea socială.

În urmă cu ceva timp, George Ness a acordat un interviu pentru Formula As, unde a vorbit despre copilăria sa.

“Am avut o copilărie foarte fastuoasă, din cauză că am avut șase mame, nu una singură. Pe mine m-au crescut bunicii și ei aveau cinci fete. Ce să vă zic, nu știu cum s-au făcut lucrurile atunci, dar în acte mama mea e trecută ca sora mea. De la șase zile, bunica m-a înfiat și ea a fost mama mea. Eram răsfățat ca singurul băiat din casă”, a declarat artistul.

Sursă foto: Dreamstime