Tragedie imensă după ce Marilia Mendonca în vârstă de 26 de ani, una dintre cele mai populare cântărețe din Brazilia, s-a stins din viață în urma unui accident aviatic. Artista nu era singură în momentul tragediei. Potrivit presei străine, alături de ea a mai murit și unchiul său, producătorul, dar și doi membri ai echipajului avionului.

În ceea ce privește modul de producere al tragicului incident, se pare că avionul s-ar fi prăbușit într-o zonă rurală din statul Minas Gerais, iar autoritățile au demarat deja o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

De menționat este faptul că Marilia Mendonca, este laureată a premiilor Latin Grammy, iar toate cântecele sale vorbesc despre femei ale căror relații sentimentale au eșuat.

Totodată, industria muzicală latino-americană a desemnat-o ca fiind”Regina Suferinței”, pe seama tematicii melodiilor sale, apreciate de un număr impresionant de persoane.

Pandemia i-a afectat într-o oarecare măsură cariera. În 2020, Marilia Mendonca și-a anulat toate concertele însă nu s-a oprit din cântat. Aceasta participa la mai multe evenimente transmise online, lucru care i-a adus un real succes.

Tragedie imensă. A murit o celebră cântăreață

Mai exact, unul dintre evenimentele la care a participat artista a stabilit un record pentru cea mai vizualizată transmisie pe internet, cu un vârf de 3,3 milioane de spectatori pe YouTube.

În urma accidentului aviatic, Mendonca a lăsat în urmă un băiețel de doi ani. Aceasta urma să susțină un concert în cursul zilei de vineri, în orașul Caratinga, la 12 kilometri de locul prăbușirii.

Vestea tragediei nu a fost primită prea bine, motiv pentru care după apariția știrii care relata prăbușirea avionului, anturajul artistei a transmis că aceasta este în viață. Ulterior însă, posturile braziliene de televiziune au difuzat imagini ale epavei aparatului, într-o zonă muntoasă, lângă o cascadă.

Trebuie mențonat faptul că înainte cu doar câteva ore ca tragedia să aibă loc, cântăreața a postat un mesaj pe Twitter.

„Aceasta este realitatea poporului meu. Spune-mi aici, în cele mai delicioase comentarii, despre acest stat minunat care este Minas Gerais!”

În clipul postat, care are doar 28 de secunde, artista se îmbarcă într-un avion privat, servește masa la bord și face exerciții fizice. Doar vineri seară, postarea e a ajuns să înregistreze peste 3 milioane de vizualizări.