Doi dintre dintre juniorii multimilionari ai României au șocat zilele trecute prin gestul pe care l-au făcut. Este vorba despre Mihnea Grigoriu și Petruț Florescu care au blocat accesul președintelui Iohannis și ambasadorului SUA  cu autoturismele lor de aproape 400 de mii €.

Potrivit jurnaliștilor de la CanCan, Mihnea Grigoriu și Petruț Florescu sunt o prezență constantă în zona de lux a Capitalei și își trăiesc viața la maximum. „Petrec în vacanțe mega-luxoase, iar în garajele lor își fac veacul adevărate “herghelii” de cai-putere. Numai că, în contextul pandemiei de coronavirus, bogații puști ai României se mulțumesc să își ruleze „monștrii” doar în Capitală”, a susținut sursa citată.

Jurnaliștii de la Cancan i-au suprins pe cei doi amici într-o zonă selectă din București, unde au făcut un lucru incredibil. Mai exact, Petruț, fiul afaceristului Teodor Florescu, proprietarul companiei de salubritate Urban S.A, și Mihnea, urmașul unui vestit om de afaceri, cu multe milioane de euro în conturi, și-au expus mașinile de lux pe Bulevardul Mircea Eliade, spre intrarea la Vila Lac 1, locul pe unde circulă frecvent președintele Klaus Iohannis, dar și ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman.

La întâlnire, Mihnea Grigoriu s-a prezentat cu un Lamborghini URUS Kit Carbon în valoare de 320.000 de euro, “bestie”cu care tânărul milionar susține, pe rețele sociale, că se luptă cu coronavirusul, în timp ce Petruț Florescu a optat să scoată de la “odihnă” un Porsche Macan S, al cărui preț ajunge pe la 70.000 de euro. Ambii și-au parcat bijuteriile pe mijlocul străzii, fără să realizeze, probabil, că pe acolo trec cu mașinile, de regulă, șeful statului, Klaus Iohannis, dar și ambasadorul Statelor Unite în țara noastră.

Fata lui Becali, prezentă la întâlnire

Ziariștii au surprins-o la această întânire și pe Alexandra, fata lui Gigi Becali. Fiica latifiundiarului din Pipera a avut o relație cu Mihnea Grigoriu. Deși s-au despărțit ulterior, se pare că cei doi au rămas în relații bune. Potrivit sursei citate, fiica lui Gigi Becali s-a prezentat cu un Range Rover Sport în valoare de 100.000 de euro, dar și cu trei pahare cu cappuccino, care au fost savurate cu cei doi băieți. Într-un final, fata  s-a retras, nu însă și tinerii milionari, care au mai stat puțin de vorbă, până să elibereze zona.

(sursa: Cancan)