Bomba dimineții! Procurorii DNA revin în forță cu un dosar de răsunet. Au fost percheziții de amploare la trei parlamentari, dar și la o instituție importantă. Este vorba despre Direcția de Drumuri.

DNA revine în forță

Cei de la ​Direcția Națională Anticorupție fac percheziții la sediul celor de la PSD filiala Arad. Totul a fost dezvăluit de către deputatul social-democrat de Arad Florin Tripa, conform pressalert.ro. Anchetatorii au descins la sediul PSD Arad, la locuințele a trei parlamentari de Arad, la sediul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, dar și în casele altor suspecți.

Tripa a mers, însoțit de avocatul său, la sediul DNA Timișoara, susținând că a fost chemat pentru audieri, dar susține că nu știe despre ce este vorba.

”Habar nu am de ce m-au chemat. Mi-au venit la șase dimineața, acasă. Eram în drum spre aeroport. Am înțeles că și ceva percheziții la sediul PSD Arad. Au venit la 6 dimineața, mi-au speriat copilul, au spart ușa, la figurat. M-am prezentat aici. Declarăm ce e de declarat și vorbim după”, a declarat Tripa.