Primul magazin "dm Drogerie Markt" din România, s-a deschis si la Timisoara, in noiembrie 2007, compania având în prezent 41 de filiale, în 25 orașe din țară. Magazinul de la Ploiești va fi deschis în cursul lunii noiembrie, în centrul comercial Winmarkt Grand Center, și se va întinde pe o suprafață de 350 mp. Cel din Râmnicu Vâlcea se va deschide în luna decembrie, la parterul centrului comercial Winmarkt Cozia, pe o suprafață de 335 mp.

Anul trecut, Windmarkt și "dm Drogerie Markt" au semnat un contract pe 10 ani, pentru închirierea unui spațiu în centrul comercial Winmarkt Someș din Cluj-Napoca. Achiziționată în aprilie 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt are în proprietate 15 centre comerciale în 13 orașe din țară. IGD este o companie listată la bursa din Milano, unul dintre cei mai activi jucători pe piaţa de real estate din Italia, cu o valoare a portofoliului de 1,8 miliarde Euro, conform ultimei evaluări realizate la sfârşitul anului 2010.

"Ne face plăcere că parteneriatul început în 2010 urmează a fi dezvoltat cu următoarele deschideri de magazine <dm> în centrele comerciale Winmarkt, astfel dovedindu-ne un partener competent, de încredere şi pe termen lung", a declarat Milan Radin, directorul general al "dm".
"dm Drogerie Markt" este un lant de magazine de retail specializate în produse de înfrumusețare, pentru copii si de uz casnic.

"Suntem foarte bucuroși și mândri de parteneriatul pe care am reușit să-l consolidăm cu dm drogerie markt, rezultatele colaborării noastre de până acum confirmând importanța principalelor atuuri oferite de Winmarkt: locație strategică, vizibilitate, trafic consolidat și layout flexibil", a declarat Alina Beşcheret, Commercial & Network Manager la Winmarkt.