Ion Ştefan, susţine eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, deoarece consideră că onoarea de a fi parlamentar este mult mai mare decât pensia pe care o vei primi pentru această activitate.

Ministrul a mai declarat că este semnatarul unui proiect de lege în Camera Deputaţilor în privinţa eliminării pensiilor speciale, conform News.ro.

 

“Sunt de acord cu eliminarea pensiilor speciale, sunt semnatar al unui proiect de lege în Camera Deputaţilor, susţin eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Cred că onoarea de a fi parlamentar este mult mai mare decât o pensie pe care o poţi primi peste 65 de ani sau atunci când îţi vine momentul să ieşi la pensie”, a spus Ion Ştefan.

 

Susține și alegerile anticipate

 

Ion Ștefan  este de acord cu alegerile anticipate dar şi cu alegerea primarilor în două tururi şi speră ca aceste lucruri să se întâmple.

Întrebat dacă PNL va continua tot cu Ludovic Orban premier după anticipate, ministrul a spus: “Sută la sută premier 8 ani”.

 

Întrebat dacă ia în calcul varianta ca Guvernul să îşi dea demisia pentru începerea procedurilor pentru anticipate, ministrul Dezvoltării a declarat că “în calitate de ministru sunt pregătit pentru orice hotărâre în sensul realizării alegerilor anticipate”.