Dinamo-Farul, scor 0-2 în etapa a 10-a din SuperLiga României

Dinamo-Farul a fost un meci care a arătat două echipe în criză de rezultate, dat fiind că Dinamo ocupă locul 13, pe când Farul este pe locul 11. În ceea ce privește victoriile, Dinamo nu a mai învins de trei partide, pe când Farul a obținut totuși anterior o singură victorie în cinci etape.

Meciul nu s-a putut disputa pe Arena Națională deoarece a fost închisă pentru un festival de muzică. Arcul de Triumf era singura alternativă, însă stadionul nu fost pe placul antrenorului Ovidiu Burcă din cauza calității scăzute a gazonului.

Gică Hagi a sugerat ca meciul să fie găzduit la Ovidiu, o propunere care a fost considerată inacceptabilă de către Dinamo. Cu toate acestea, Dinamo a fost obligată să accepte răul cel mai mic pentru că echipa care nu găsește stadion, pierde meciul la masa verde cu scorul de 3-0.

Constantin Budescu, gol în minutul 33. Echipa lui Hagi a mărit diferența pe final de meci

Constantin Budescu a primit mingea în interiorul careului și nu i-a lăsat nicio șansă lui Golubovic.

Minutul 90 aduce cel de-al doilea gol pentru Farul Constanța! Vînă mărește diferența și aduce toate cele trei puncte pentru campioană!

Un alt moment important al meciului a avut loc în minutul 63. David Kiki a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Prin urmare, echipa Farul Constanța a jucat cu un om mai puțin în ultimele 30 de minute pe terenul „Arcul de Triumf”.

Gică Hagi anunța înaintea meciului că echipa sa trebuie să își ridice nivelul

Gheorghe Hagi a făcut joi declarații despre acest meci. Antrenorul spunea că Farul trebuie să își ridice nivelul pentru a putea obține obiectivele la care aspiră echipa. Totodată, el a vorbit și despre valoarea istorică a acestui meci:

„Este un meci  contra unui adversar cu o tradiţie importantă, cu o istorie importantă. Trebuie să ne ridicăm nivelul ca să putem să aspirăm la obiectivele noastre de a încerca să luptăm, să încercăm să facem un rezultat foarte bun, să încercăm să venim cu victoria la Constanţa.

Sper să facem un meci bun, pentru că întâlnim o echipă care e foarte bine organizată, care creşte de la meci la meci, care arată bine în ultimul timp, o echipă care uşor, uşor îşi doreşte să se dezvolte, să ajungă la ce a fost înainte, un club de mare tradiţie, o echipă puternică, o echipă care arăta din toate punctele de vedere putere, care merită tot respectul nostru.

Din punctul meu de vedere, e un club mare, dar noi trebuie să fim noi, să încercăm să ne impunem, să dictăm riscul şi intensitatea jocului să fim aceeaşi echipă care am obişnuit în ultima perioadă şi când spun ultima perioada mă refer la ultimul an”, a afirmat Hagi.

Despre starea proastă a terenului, Hagi a declarat că echipa sa va fi nevoită să se adapteze.