Ce presupune Dieta-Barbie sau, mai exact, care sunt alimentele care au fost consumate de Margot Robbie? Toată lumea a încercat să afle cum a reușit celebra actriță să aibă un corp de invidiat. Astfel, s-a aflat de la Jasmina Vico, specialist în îngrijirea pielii că Margot Robbie a mâncat alimente fermentate precum kimchi, kefir, varză murată și toate alimentele amare.

Nu multă lume știe care sunt beneficiile consumului acestor produse. Ele ajută la îmbunătățirea digestiei, iar asta pentru că au un valori ridicate de probiotice, benefice pentru bacteriile care sprijină sănătatea microbiomului. În plus, au un rol în absorbția nutrienților. Ele reduc și simptomele precum indigestia, balonarea și constipația.

Lista de alimente ale actriței din Barbie

Robbie are pe lista sa de alimente preferate și fructele de pădure. Acesta furnizează potasiu, magneziu, vitaminele C și K, precum și fibre. Ele o sursă bogată de antioxidanți, contribuind la protejarea pielii împotriva radiațiilor UV și poluării. Totodată, au anumite proprietăți antiinflamatorii ce reduc riscul afecțiunilor cronice.

Un alt aspect important este faptul că actrița din Barbie dar și alte colege de platou au urmat un regim pe bază de ceai de armurar. El  are multe beneficii, fiind recomandat pentru susținerea sănătății ficatului și îmbunătățirea digestiei, prin faptul ca are antioxidanți și efecte antiinflamatorii.

Micul dejun consumat de Margot Robbie

Nu trebuie omis nici o anumită dezvăluire făcută chiar de către actriță. Ea a mărturisit, la un moment dat, că la micul dejun mănâncă toast cu avocado, brânză Halloumi gătită la grătar și bacon, într-un stil specific australian.

Margot Elise Robbie s-a născut pe 2 iulie 1990, în Australia. Ea provine dintre-o familie modestă, tatăl său cultivând trestie de zahăr și fiind proprietarul unei ferme. Mama sa a fost fizioterapeută. Margot Robbie și frații ei, Anya, Lachlan și Cameron, au plecat, atunci când părinții s-au despărțit, împreună cu mama lor, la o fermă de pe Coasta de Aur.

Cum a ajutat-o celebra păpușă în copilărie

Cât despre filmul Barbie, ea a mărturisit că păpușa celebră a ajutat-o în copilărie prin modul în care promova încrederea, curiozitatea și comunicarea în rândurile copiilor, „dându-le puterea de a se imagina în roluri de la prințesă la președinte.

„Sunt foarte onorată să preiau acest rol și să produc un film despre care cred că va avea un imens impact pozitiv asupra copiilor și publicului din nîtreaga lume”, a declarat Robbie, atunci, într-un comunicat de presă.