Liviu Dragnea se află de ceva vreme în spatele gratiilor. Cu toate că a ieșit din viața politică, apar în fiecare zi știri legate de ceea ce face sau cine trece pragul închisorii Rahova pentru a-l vedea.

Potrivit legii, Dragnea are dreptul de a fi vizitat doar săptămânal de cei din familie, în zilele în care i-au fost stabilite întâlnirile în funcție de nume.

Săptămâna trecută, Liviu Dragnea a avut parte și de o excepție. Legal, i s-a acordat dreptul la 24 de ore de libertate. Este vorba de acea permisie care a provocat apoi un scandal monstru, fiind făcute verificări la cererea ministrului Justiției.

”Dragnea a ieșit joi din închisoare și s-a întors vineri de dimineață, iar în toată această perioadă, a rămas în casă, cu familia”,au dezvăluit apropiații psd-istului, citați de știrilekanald.

Dacă Irina l-a avut pentru ea o noapte pe politician, există și alte dezvăluri legate de  Liviu Dragnea.

Astfel, de ziua lui, cu doar câteva zile înainte de pleca în permisie, Liviu Dragnea a fost vizitat în pușcărie de logodnică!

”A dorit o permisiei atunci, în acea luni, și chiar a depus o cerere în acest sens. Nu i s-a aprobat, însă a avut parte de o surpriză, fiindcă în mare secret, după orele prânzului, Irina i-a fost alături aproape o oră, la Rahova, în locul în care deținuților li se permite să dea ochii cu cei care vin să îi vadă”, au spus surse de la fața locului, conform sursei citate.