La evenimentul de la Romexpo au participat mari personalități ale sportului rege, dar organizatorii nu au invitat la tragerea la sorți și pe cel care a fost cel mai cunoscut fotbalist din România, Gheorgeh Hagi.

Invitat special al emisiunii Digi Sport Matinal, Giovanni Becali a dezvăluit ce reacție au avut fotbaliștii legendari care au venit la București, în momentul în care au aflat că Gică Hagi nu este prezent la eveniment.

Dezvăluirile lui Giovani Becali

„Am stat la masă cu Figo, cu Ronald (n.r. Koeman), cu Hristo Stoichkov, cu președintele federației olandeze, cu secretarul, cu președintele ligii olandeze. Au zis că e incredibil. Toată lumea a vrut să-l vadă pe Hagi. Shevchenko la fel. Asta zic de masa de după tragerea la sorți.

Hristo făcea interviuri, dacă lucrează pentru Univision, din Miami. A făcut aici cu Steaua ’86. A făcut interviu cu Duckadam, la Hilton, a fost ceva emoționant. Duckadam îi dă mănușile, el îi dă tricoul cu Barcelona. Hagi, o jumătate de oră, Popescu, Balint. Am stat de dimineața până seara numai în interviu.

Eu, ca să am o scuză, le-am spus că Hagi e și el în cantonament cu echipa, joacă mâine. Ce să le zic și eu? Hagi nu putea să vină două ore să tragă și să plece? Oricând putea. Echipa era la odihnă. Venea, stătea, îl saluta pe Figo, jucători cu care a jucat. Am înțeles că federația și-a cerut scuze. E ca și când te duci în Argentina și nu-l inviți pe Maradona…sau în Brazilia și nu-l inviți pe Pele.”, a declarat Giovanni Becali la Digi Sport Matinal.