Un bărbat aflat în floarea vârstei a trăit clipe cumplite din cauza COVID. Tânărul, de doar 34 de ani, a refuzat să se vaccineze împotriva COVID. El a fost convins că temutul virus nu are cum să-l atingă și că nici nu este atât de periculos. Contrar așteptărilor, el a ajuns să fie intubat la ATI, în Timișoara. Mărturia pe care a făcut-o el după ce s-a îmbolnăvit de COVID este terifiantă.

Bărbatul s-a infectat cu SARS-CoV-2 pe când se afla în vacanta în Italia. Faptul că nu a vrut să se vaccineze l-a costat enorm. Acesta a ajuns în final să stea trei săptămâni internat la ATI.

”Am crezut că o să mor în fiecare zi”, a mărturisit acesta. Tânărul în vârstă de 34 de ani a stat aproape 3 săptămâni intubat pe Secția de Terapie Intesiva a spitalului Victor Babeș din Timișoara.

În clipa în care a realizat că nu se simte bine, el și-a administrat singur un tratament cu vitamine. Văzând că starea de sănătate nu se îmbunătățește, bărbatul a mers la spital. Gradul de afectare pulmonară era în acel moment de 80 la sută, susține Antena 3.

Tânărul și-a administrat singur un tratament cu vitamine

Medicii au intervenit prompt și au decis intubarea lui pentru a-l putea salva. Tânărul a spus că nu s-a vaccinat pentru că nu a crezut că ar putea face vreodată o formă severă de COVID 19. În plus, desi începuse să se simtă rău acesta citise pe internet că oxigenul afectează plămânii și nu dorea să își asume acest risc, motiv pentru care a stat acasă.

Salvarea lui a venit dinspre familie. Rudele tânărului au insistat să meargă la spital. Aici, medicii de la ATI, s-au luptat timp de 3 săptămâni continuu. În final, tânărul a scăpat cu viață. Cu toate acestea, vor trece luni bune până când își vă reveni în totalitate.

„Câteva zile și-a administrat singur un tratament cu vitamine, iar când și-a dat seama că nu mai poate respira a venit la spital. Gradul de afectare pulmonară era în acel moment de 80 la sută. A fost necesară intubarea lui pentru a-l putea salva. Timișoreanul spune că nu s-a vaccinat pentru că nu a crezut că ar putea face vreodată o formă severă de COVID 19”, au spus medicii.

Sursă foto: Dreamstime