Tragedie fără margini în lumea mondenă. Văduvul Ilenei Ciuculete a decedat în Spania, acolo unde și-a pierdut viața în urma unui tragic accdent rutier. După decesul Ilenei Ciuculete, și Cornel Galeș a încetat din viață.

Nașa de cununie al lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete a mărturisit că ar fi primit o veste cumplită. Văduvul regretatei cântărețe de muzică populară ar fi murit într-un accident de mașină. „Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă”, a spus nașa lui Cornel Galeș într-un comentariu pe o rețea de socialiazare.

Anunțul iubitei lui Cornel Galeș

La aflarea veștii, iubita lui Cornel Galeș a izbucnit în lacrimi. Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș este distrusă.
Viviana, femeia despre care s-a spus că i-ar fi fost iubită lui Cornel Galeș după tragicul deces al Ilenei Ciuculete, este în aceste momente, disperată, încercând să afle dacă bărbatul a murit sau nu.

Aceasta a recunoscut că trece prin momente cât se poate de dificile. ”Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania”, a spus Viviana, conform wowbiz.ro.