Ce avere avea, de fapt, Cornelia Catanga? Artista avea mari probleme cu banii: Sunt disperată

Chiar dacă era mereu văzută cu zâmbetul pe buze și aducea voie bună oriunde se ducea, artista suferea enorm din cauza problemelor financiare. Invitată acum ceva timp în emisiunea ”Antena Stars”, Cornelia Catanga a precizat că și-a pierdut casa și că trăiește din ajutorul fiului ei și al lui Aurel Păduraru. Atunci, artista a mai spus că nimeni nu-i înțelege suferința.

”Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă Banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la Bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?”, declara Cornelia Catanga la ”Antena Stars”.

Boala de care suferea a ținut-o departe de scenă

În vara anului 2019, artista a fost la un pas de moarte după ce a suferit un infarct. La acea vreme, Cornelia Catanga mărturisea că din cauza bolii va pierde mai multe contracte și concerte, motiv pentru care va rămâne fără bani. Mai mult decât atât, aceasta a trebuit să urmeze și un tratament, notează spynews.ro.

”Am fost la un pas de moarte, dar m-a iubit Dumnezeu. M-a mai lăsat pentru că le-am făcut mult bine oamenilor, am un suflet bun. În spital m-am speriat de toată aparatura aia, mi-a fost foarte frică. Le mulţumesc tuturor celor care m-au readus la viaţă.

Din păcate, vreo două luni trebuie să stau departe de scenă. Pierd nişte contracte, rămân fără bani, am nevoie şi de tratament, nu ştiu ce voi face. Zilnic trebuie să iau o anume pastilă pentru inimă. Stentul pe care mi l-au pus, un dispozitiv care ajută la circulaţia normală a sângelui, este foarte bun, mă ajută să respir mai bine. Ce mi-aş dori e să pot dormi, căci am grave insomnii. Mă tot gândesc prin ce am trecut”, mărturisea marea artistă în urmă cu doi ani.

Soțul ei nu are bani să o înmormânteze

Acum, după ce artista a trecut în neființă, soțul ei scoate din nou la iveală probleme financiare cu care s-au confruntat de-a lungul timpului. Aurel Păduraru a rugat-o pe jurnalista Mara Bănică, bună prietenă cu Cornelia Catanga, să îl pună în legătură cu Gigi Becali sau cu Gabriela Firea pentru a cere ajutorul acestora.

Ulterior, latifundiarul din Pipera a dat curs apelului familiei Corneliei Catanga, dar a preferat să păstreze discreția gestului său.