Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lăsat să se înțeleagă că logognica sa, Irina, a trecut printr-un moment de cumpănă în urmă cu puțin timp. În luna februarie, iubita liderului PSD a fost internată la Sanador după ce a acuzat anumite probleme de sănătate. Atunci, s-a speculat mult pe marginea acestui subiect. Luni seara, însă, La Realitatea TV, Dragnea a făcut lumină pe acest subiect.

Întrebat de moderator despre ce a fost vorba, punctual, liderul PSD a comentat, prima oară pe această temă: ‘”E vorba de o chestiune la oase foarte complicată. Era de moarte dacă nu…”.

De altfel, președintele PSd a abordat și despre perioada în care a fost internat în spital. El a explicat că motivul pentru care a ales un spital privat l-a reprezentant prezența medicului care l-a tratat. Medic, în care are foiarte multă încredere și care s-a ocupat și de intervenția chirurgicală în cazul Irinei.

”M-au acuzat că am fost la un spital privat. M-am dus după medic. Dacă medicul Catană spunea că vine la dispensarul din Saelele, din Teleorman, acolo mă duceam. Am încredere oarbă în omul ăla. A avut o intervenție chirurgicală la Irina pe care puțini oameni din lumea asta puteau să o facă”, a declarat Dragnea.
În luna martie, liderul PSD a a fost prezent la PSD Ilfov, unde după ce a făcut o serie de declarații, a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a ajuns la spital. El a acuzat atunci puternice dureri de spate.