Serialul Las Fierbinți rupe audiențele. De fiecare dată ProTV își paralizează concurența atunci când pe post este acest show. Una dintre protagonistele celebrului serial face dezvăluiri incendiare.

Ce se întâmplă la filmările din Las Fierbinți

Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Geanina în Las Fierbinți, este considerată de fanii serialul cea mai frumușică dintre fete. Vedeta a vorbit despre personajul care a făcut-o faimoasă, dar și despre culisele serialului.

Actrița spune că succesul ei a venit din faptul că îi place foarte mult să o joace pe Geanina, iar asta a făcut-o să treacă peste toate greutățile de la filmări.

„Sunt momente în care poate fi dificil pentru că sunt zile şi zile ale fiecăruia dintre noi. Uneori te poate ajunge oboseala, dar ce trebuie să existe ca o bază este plăcerea de a te juca de-a…

Mie îmi place foarte mult să mă joc de-a Geanina, dar ce trebuie să înţeleagă oamenii este că personajele din serial pe care le văd pe micul ecran sunt personaje creionate în timp cu ajutorul unui scenariu foarte bun, cu o regie foarte bună cu o disponibilitate a fiecăruia dintre noi de a crea ceva şi a ajunge la oameni”, a spus vedeta, conform click.ro.

Vedeta TV a mărturisit că acest rol i-a schimbat viața. „Mai mult am câştigat decât am pierdut, adică sunt clar o câştigătoare. Cel puţin până în momentul de faţă aşa mă consider şi asta nu doar pentru că îmi practic meseria, dar o practic şi într-un mediu exact cum mi l-aş fi dorit.

Sunt multe lucruri câştigate de-a lungul timpului, dar în principal, aşa cum am mai spus-o şi o repet, faptul ca Las Fierbinţi a devenit o familie. Petrecem mult timp împreună şi sunt multe momente haioase, şi frumoase, emoţionante. Celebritatea la noi nu este precum peste hotare, aşa că pot trece foarte uşor şi neobservată.

Şi dacă nu trec neobservată, ba dimpotrivă, lumea mă sesizează de cele mai multe ori, ca să nu spun întotdeauna. O fac cu zâmbetul pe buze şi cu o mare bucurie că te văd, te întâlnesc şi pot să te felicite”, a mai declarat artista.